Siirry suoraan sisältöön

Yleistietoa

Jos huoneessa majoittuu lisäpatjalla henkilö, lisämaksu on 20 euroa kattaen myös lisämajoittujan aamiaisen.

Sisäänkirjautuminen klo 15.00, uloskirjautuminen klo 12.00. Poistuttaessa majoittujat jättävät avaimen huoneensa oveen. Tarkemmat ohjeet ja majoituksen maksutiedot saat sähköpostitse varauksen yhteydessä.

Lemmikkieläimet ovat sallittuja kaikissa huoneissa, lukuunottamatta huoneita YxpilaSiika ja Näyttämö, jotka ovat lemmikkivapaita.

Majoittujat voivat käyttää yläkerran keittiötä omien aterioidensa säilyttämiseen, valmistamiseen ja lämmittämiseen. Keittiöstä löytyy yksi yhteinen jääkaappi, mikro ja liesi sekä kahvinkeitin ja vedenkeitin. Keittiön käyttäjät vastaavat itse keittiön siisteydestä.

Majoittujille on käytössä kaksi lasten matkasänkyä, jotka saa pyynnöstä.

Palveluihimme kuuluu myös ilmainen pysäköinti. Parkkipaikka on matkustajakodin välittömässä läheisyydessä. 

Matkustajakoti Ykspihlajan majoittujille löytyy ruokailumahdollisuus noin 200 metrin päästä Meriravintola Wanhasta Wellamosta. Naapuritontilla on Kahvila Saha, josta saa makeita ja suolaisia leivonnaisia ja jossa on talvella avantouintimahdollisuus ja sauna. Noin kilometrin matkan päästä löytyy Pihlajan Pizzatalo, joka tarjoaa pastaa, pitsaa ja hampurilaisia. Lähin kauppa K-Market löytyy kilometrin päästä Ykspihlajan keskustasta. Kaupunkiin ja rautatieasemalle on matkaa 5-6 kilometriä. Myös paikallinen ”yökerho” Vanha Kippari löytyy kylän keskustasta.

Matkustajakoti tarjoaa asukkailleen aamiaisen, joka sisältää kahvin, kaurapuuron, kananmunat, leivät, levitteet, juustot, suolakurkut ja sillit, tomaatin ja kurkun, jugurtit ja marjat. Tarjolla myös vegaaniset vaihtoehdot. Aamiainen tarjolla alakerran salissa arkisin kello 7.30 – 10.00 ja viikonloppuisin 8:30 – 10:30. Ilmoita huonevarauksen yhteydessä, mikäli haluat aamiaisen aikaisemmin, niin teemme sen sinulle valmiiksi jääkaappiin. Aamiainen sisältyy huoneen hintaan.

Kaipaatko inspiraatiota tai maisemanvaihdosta? Matkustajakotimme kulttuurin satamassa Ykspihlajassa, maailman reunalla, jonne kuitenkin pääsee helposti esimerkiksi junalla, toimii talvisesongin aikaan 1.9 – 30.4 myös työskentelyresidenssinä. Jos kirjoitat kirjaa, teet töitä tutkijana tai vaikka kuvittajana, matkustajakodin huone Kino (omalla sisäänkäynnillä ja kylpyhuoneella) voi toimia työhuoneenasi. Luovan alan tekijöille residenssihuone tarjotaan hintaan 290 €/vko. Hinta sisältää aamiaisen, ja asukkaiden käytössä on yhteiskeittiö. Rauanheimosalia voi käyttää työskentelytilana ja siellä voi myös järjestää halutessaan vaikka pienen kamarikonsertin. Saunomaan pääsee viereisen Kahvila Sahan puusaunassa, josta pääsee uimaan mereen / talvella avantoon. (residenssiläisille saunamaksu 5 euroa).

Matkustakoti Ykspihlaja tarjoaa kodikasta ja edullista majoitusta työnsä vuoksi majoittuville. Etsitkö pidempiaikaista majoitusta itsellesi tai isommalle ryhmälle? Kaipaatko pakettihintaa, joka sisältäisi myös aamiaisen? Pyydä tarjous: myynti@ykspihlaja.fi

Matkustajakoti Ykspihlaja soveltuu erinomaisesti myös erillaisten tilaisuuksien ja pienimuotoisten tapahtumien järjestämiseen. Ristiäiset, häät, merkkipäivät ja muistotilaisuudet, sekä erillaiset kurssit ja retriitit onnistuvat helposti ainutlaatuisessa, inspiroivassa ja rauhallisessa ympäristössä. Voit varata koko talon tai osan siitä. Pyydä tarjous: myynti@ykspihlaja.fi

Varauksen voi peruuttaa maksutta 7 vuorokautta ennen varauksen alkua. Mikäli varaus peruutetaan 6 – 2 vuorokautta ennen varauksen alkua, laskutetaan asiakkaalta 50 % varauksen hinnasta. Mikäli peruutus tulee alle 2 vuorokautta ennen varauksen alkua, veloitetaan koko varauksen summa. Varausmuutokset on tehtävä myös 7 vuorokautta ennen varauksen alkua. Varauksen peruutus tai muutos on aina tehtävä kirjallisena osoitteeseen: myynti@ykspihlaja.fi

Sen estämättä, mitä edellä on määrätty, asiakkaalta ei veloiteta maksuja, jos asiakas itse tai hänen kanssaan yhteistaloudessa elävä henkilö sairastuu vakavasti, joutuu onnettomuuteen tai kuolee. Peruutuksesta on ilmoitettava viipymättä ja asia on osoitettava luotettavalla tavalla, esim. lääkärintodistuksella.