Siirry suoraan sisältöön

Kino

1-2 hh, 1. kr, oma sisäänkäynti, oma WC, oma suihku

Kino-huone tekee kunniaa kokkolalaiselle elokuvaosaamiselle. ”Kokkolan mafiaksi” kutsuttu elokuva-alan ilmiö perustuu siihen tosiseikkaan, että kaupungista löytyy paitsi maineikas foley-artisti Heikki Kossi, myös täältä lähtöisin olevat elokuvaohjaaja Juho Kuosmanen ja Elokuvayhtiö Aamun Jussi Rantamäki, joka on tuottanut useita kansainvälisesti palkittuja elokuvia.

Myös täältä lähteneet näyttelijät ovat kunnostautuneet kameran takana. Heistä voi mainita esimerkiksi Leea Klemolan, Jarkko Lahden, Oona Airolan ja Pauli Porasen. Klaus Klemola kuuluu Suomen tunnetuimpiin elokuvajärjestäjiin.

Kokkolan Kinojuhlat on syntynyt juuri täkäläisen elokuvaosaamisen innoittamana. Kinojuhlia vietetään syksyisin syyskuun toisena viikonloppuna. Kahvlila Saha naapuritontilla toimii keskustelujen ja vieraiden kohtaamispaikkana, Matkustajakoti Ykspihlaja on Kino-vieraiden tyyssija.

Hinta: 100 €/yö

Varaa huone

Merkitse kalenteriin kaikki päivät, mukaan lukien tulo- ja lähtöpäivä. Voit myös merkitä vain tulopäivän, mikäli kyse yhden yön vierailusta.

Vapaa  Vahvistamaton varaus  Varattu

Kalenteri latautuu…

Etunimi*:

Sukunimi*:

Sähköposti*:

Puhelin:

Muut tiedot: