Siirry suoraan sisältöön

Rauanheimosali

50 hlö juhlasali, keittiö, 1. kr

Rauanheimo-sali tekee kunniaa pitkälle ahtaustoiminnan perinteelle Ykspihlajan satamassa. Vuonna 1884 konttoristi Otto Roden jätti Kokkolan maistraattiin hakemuksen ”ryhtyäkseen harjoittamaan porvarillista elinkeinoa kattaen höyrylaivahuolinta-agentuurin Ykspihlajassa”. Hän toi Karjalan kannakselta hirsirungon, jonka pohjalle hän rakennutti vuosina 1884-1886 Otto Rodenin satamakonttorin.

Ykspihlajan satamasta kehittyi 1920-luvulle tultaessa Suomen suurin puutavaran vientisatama. Sodan jälkeen ahtaustoiminta sai kilpailijoita, kun Rauanheimo saapui Petsamosta Ykspihlajaan harjoittamaan ahtaustoimintaa. Tämä rakennus, Otto Rodenin vanha satamakonttori, jota kutsuttiin työmiesten kesken ”Ruteeniksi”, opittiin myöhemmin tuntemaan Rauanheimon konttorina. Muistona menneistä ajoista, sen aulassa on vielä vanha tililuukku, josta ahtaajille maksettiin palkat. Tänä päivänä Rauanheimo on Suomen johtaja satamaoperaattori, joka toimii jo kaikissa suurissa satamissa.

Rauanheimo-salia voi vuokrata yksityistilaisuuksiin. Salin yhteydessä on pieni keittiö, jota voi käyttää vuokrauksen yhteydessä. Syntymäpäivät, kokoukset tai muut juhlat voi toteuttaa aikavälillä 12.00-22.00. Mahdollisuus myös tarjoiluun tilauksesta.

Hinta: 150,00 

Varaa huone

Merkitse kalenteriin kaikki päivät, mukaan lukien tulo- ja lähtöpäivä.

Vapaa  Vahvistamaton varaus  Varattu

Kalenteri latautuu…

Etunimi*:

Sukunimi*:

Sähköposti*:

Puhelin:

Muut tiedot: