Siirry suoraan sisältöön

Puomibaari

2 hh, 1. kr, esteetön, oma WC, oma suihku

Ykspihlajan satama oli tunnettu erikoisista kahviloistaan. Yhdessä myytiin nahkiaisperunoita, toisessa krapsuja, kolmannessa kaurapuuroa. Parhaimmillaan Satamakadun varressa oli yhtä aikaa toiminnassa neljätoista kahvilaa: Lokki, Saima, Malta, Panama, Liitupiiri, Konsuumi, Valfisken, Kronqvist, Ranta-Kahvila, Jätkän ruokala, Fennia, Anna, Lotta-tupa ja Sandvik.

Myöhemmin 1960-luvulla tuli keskiolut, Marocco-baari, Ranta-baari, Sitro-baari, Tele-baari ja Ankkuri. Sittemmin niiden raunioille syntyivät Messi ja Kaljaasi sekä vielä jäljellä oleva Vanha Kippari, yksi Suomen viimeisistä satamabaareista.

Kaikkina aikoina satamassa sijaitseva Puomi-baari on kuullut ja nähnyt parhaat jutut. Se on vanha, suuri venevaja lähellä laitureita, siellä mihin aurinko laskee. Kun kaikki muu meni kiinni, mutta laivasta sai vielä juotavaa, Puomi-Baari oli auki.

Puomi-baarin kivillä ja puomeilla ovat istuskelleet iltaa viettämässä niin Laila Kinnunen kuin Tapio Rautavaara ja muut aikansa tähdet.

Hinta: 100 €/yö

Varaa huone

Merkitse kalenteriin kaikki päivät, mukaan lukien tulo- ja lähtöpäivä. Voit myös merkitä vain tulopäivän, mikäli kyse yhden yön vierailusta.

Vapaa  Vahvistamaton varaus  Varattu

Kalenteri latautuu…

Etunimi*:

Sukunimi*:

Sähköposti*:

Puhelin:

Muut tiedot: