Siirry suoraan sisältöön

Blues-Kartsi

1 hh, 2. kr, yhteisvessa, yhteissuihku

Kari Henrik Pakokangas eli Blues-Kartsi oli Ykspihlajasta kotoisin oleva huuliharppurunoilija. Hän sai lempinimensä jo 1960-luvulla, kun hän karkasi Poriin kuuntelemaan Rolling Stonesia vain 15-vuotiaana. Tuon reissun jälkeen mikään ei ollut ennallaan: Kari Pakokankaasta kuoriutui armoton katutaiteilija, jonka huuliharppu soi ja sanan säilä lensi aina siellä missä väki kokoontui.

Blues-Kartsi jakeli auliisti runonsa ohikulkijoille saman tien kun ne syntyivät. Naakka-puisto kaupungin keskustassa oli Kartsin kotinäyttämö, aamuyöstä hän siirtyi Ainin grillin edustalle tilaamaan ”Nakit ja bluesin” ja jakamaan lyijykynällä rustaamiaan runoja kaupunkilaisille.

Omaperäisen kulkurin teksteistä ei puutu huumoria eikä särmää. Tästä huoneesta löytyvä runovihko on kunnianosoitus miehelle ja runoudelle, joka ei kysele lupaa, ei havittele palkintoja eikä kerskaa muotoseikoilla. Runoudelle, joka syntyy vapaan ihmisen vapaasta kynästä, ilman pakkoa ja painetta.

Blues-Kartsi kuoli 52-vuotiaana 2000-luvun alussa.

Hinta: 80 €/yö

Varaa huone

Merkitse kalenteriin kaikki päivät, mukaan lukien tulo- ja lähtöpäivä. Voit myös merkitä vain tulopäivän, mikäli kyse yhden yön vierailusta.

Vapaa  Vahvistamaton varaus  Varattu

Kalenteri latautuu…

Etunimi*:

Sukunimi*:

Sähköposti*:

Puhelin:

Muut tiedot: